Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Σελόντα -Δίας: Δεν συζητούν για συγχώνευση επί του παρόντος

Σελόντα -Δίας: Δεν συζητούν για συγχώνευση επί του παρόντος

Συζητήσεις αποκλειστικά για τα σχέδια ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης του χρέους και εξυγίανσης της ΔΙΑΣ, μεταξύ Τραπεζών και λοιπών πιστωτών, αφορούν οι επαφές μεταξύ Σελόντα και Δίας, όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις των δύο εταιρειών.

Ειδικότερα, η  Σελόντα σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης στις 08.04.2015 και σε απάντηση της από 08.04.2015 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς διευκρινίζει ότι οι συζητήσεις επί του παρόντος δεν αφορούν διαδικασίες συγχώνευσης με την ΔΙΑΣ, πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα πλαίσια σχεδίων ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης του χρέους και εξυγίανσης της ΔΙΑΣ, μεταξύ Τραπεζών και λοιπών πιστωτών.

Η παρούσα δημοσιοποιείται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφέρει η εταιρεία.

Η ανακοίνωση της Δίας

Η διοίκηση της Δίας βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τις δανείστριες τράπεζες, τους πιστωτές και προμηθευτές της με σκοπό την αναδιάρθρωση του χρέους της και την εξυγίανσή της. Οι συζητήσεις ως και σήμερα δεν περιλαμβάνουν διαδικασίες συγχώνευσης με την «Ιχθυοτροφεία Σελόντα Α.Ε.Γ.Ε», η οποία ωστόσο συμμετέχει στις διαδικασίες ως πιστωτή της εταιρείας μας.

Οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί και χωρίς να έχουν καταλήξει σε μία οριστική συμφωνία.

Η Διοίκηση της Εταιρείας θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος, τονίζει η Δίας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter