Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ρυζογκοφρέτες Agrino: Χρυσό Βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος

Ρυζογκοφρέτες Agrino: Χρυσό Βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος

Το Χρυσό βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος απέσπασαν οι Ρυζογκοφρέτες Agrino στη Μεγάλη Γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής. Τα βραβεία Made in Greece 2022 έχουν καθιερωθεί ως μια διοργάνωση-θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετιγνκ και είναι τα μόνα στην Ελλάδα που αθλοθετούνται αποκλειστικά από την Ακαδημαΐκη κοινότητα.

Η ελληνική εταιρία Agrino, που χρόνια τώρα φέρνει το πιο αγνό και ποιοτικό ρύζι, δημιούργησε φυσικές, τραγανές και απολαυστικές ρυζογκοφρέτες αποκλειστικά από εγχώριους πόρους: πρώτη ύλη ελληνική (100% ελληνικό ρύζι και καλαμπόκι), σε συσκευασία ελληνική, παραγμένες στο εργοστάσιο της Agrino στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την είσοδο της Agrino στην κατηγορία των ρυζογκοφρετών, το 95% των προϊόντων στην εγχώρια αγορά ήταν προϊόντα εισαγωγής.

Η μοναδική παγκοσμίως σειρά ρυζογκοφρετών Agrino προσέδωσε νέα μορφή στην κατηγορία συνδυάζοντας μοναδικές ελληνικές γεύσεις με την υγιεινή βάση του ελληνικού ρυζιού και καλαμποκιού. Οι πρωτοποριακές ρυζογκοφρέτες προσφέρουν απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού έχουν λίγες θερμίδες, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν γλουτένη ή συντηρητικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν η #1 μάρκα ρυζογκοφρετών από τον πρώτο κιόλας χρόνο της παρουσίας τους στην Ελληνική αγορά, αλλά ταυτόχρονα αντέστρεψαν καθοριστικά την εικόνα όλης της κατηγορίας στο μυαλό του καταναλωτή και πλέον αποτελούν το νέο αγαπημένο – ελληνικό – σνακ. Παράλληλα, έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 10 χώρες του εξωτερικού και συνεχίζουν με επιτυχία τη διεθνή τους πορεία.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter