Ειδήσεις
Home / Top Slider / “Μη με Αφήσεις Ποτέ”: Ένα συγκλονιστικό σποτ -μήνυμα από τη Lacta

“Μη με Αφήσεις Ποτέ”: Ένα συγκλονιστικό σποτ -μήνυμα από τη Lacta

Μέχρι σήμερα, τo 2021, έχουν γίνει στην Ελλάδα 13 δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους, τους, τους ανθρώπους δηλαδή που υποτίθεται πως τις «αγαπούσαν». Μπροστά σε αυτά τα σοκαριστικά γεγονότα, που συντάραξαν την ελληνική κοινωνία, η Lacta, το brand που εδώ και χρόνια προσφέρει στο κοινό ταινίες με συγκινητικές ιστορίες αγάπης, αποφάσισε να πάρει θέση. Και να δημιουργήσει μία ιστορία διαφορετική, χωρίς happy end, για όλα αυτά που δεν είναι αγάπη.

Η μικρού μήκους ταινία «ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ», που ανέβηκε στα social media της Lacta ενόψει της 25ης Νοέμβρη (παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών), ακολουθεί την αφήγηση μιας γυναίκας που πέφτει θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της. Στη διάρκεια αυτής βλέπουμε την ερωτευμένη αρχικά γυναίκα να αρχίζει να βιώνει κακοποίηση ψυχολογική, λεκτική και έπειτα σωματική.

Την ταινία[1], που σκοπός της είναι να εκπαιδεύσει τις γυναίκες στο να αναγνωρίζουν τις κακοποιητικές συμπεριφορές που κρύβονται πίσω από το πρόσχημα της «αγάπης», σκηνοθέτησε ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος (Suntan, Monday), ενώ στον ρόλο του θύματος και του θύτη βλέπουμε τους ταλαντούχους Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Έκτορα Λιάτσο. Η καμπάνια ευαισθητοποίησης έχει την επιμέλεια της διαφημιστικής εταιρίας Ogilvy, σε παραγωγή της Foss Productions.

Για την πρωτοβουλία αυτή, η Lacta συνεργάστηκε με την ΜΚΟ «ΔΙΟΤΙΜΑ», στην οποία θα προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις Lacta γάλακτος 85γρ της 25ης Νοεμβρίου, προκειμένου να στηρίξει και έμπρακτα το σημαντικό έργο του οργανισμού, που στέκεται δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες με ποικίλες συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες.

 

Δείτε την ταινία στο YouTube: https://youtu.be/uxXPltBr8Jg

[1] Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπωματική

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter