Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Petite Fleur: Gold βραβείο “Best in Café and Chocolat”

Petite Fleur: Gold βραβείο “Best in Café and Chocolat”

Το Petite Fleur, που πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του στο Golden Hall, ξεχώρισε στα Estia Awards 2021 για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του κατακτώντας την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Best in Café and Chocolat”.

Ειδικότερα, το Petite Fleur έχει κερδίσει εκτός από την προτίμηση του κοινού και την κριτική επιτροπή των Estia Awards 2021, η οποία του χάρισε, ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες της εστίασης, την υψηλότερη διάκριση, το Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Café and Chocolat”. H πλούσια εμπειρία αυθεντικών γεύσεων που προσφέρει, οι λαχταριστές σπιτικές του συνταγές από εκλεκτές πρώτες ύλες, αλλά και η ρομαντική ατμόσφαιρα που θυμίζει το Παρίσι μιας άλλης εποχής ήταν μερικοί από τους λόγους που έκαναν το Petite Fleur να ξεχωρίσει.

Το Petite Fleur «έλαμψε» στα Estia Awards 2021 κατακτώντας μια διάκριση που οφείλεται στο μοναδικό χαρακτήρα του brand και στην ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει στο κοινό κάθε φορά που το επισκέπτεται κάποιος στο χώρο του Golden Hall.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin