Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Pernod Ricard Hellas: Σε συνεργασία με την iSea, πραγματοποιεί καθαρισμούς σε παραλίες

Pernod Ricard Hellas: Σε συνεργασία με την iSea, πραγματοποιεί καθαρισμούς σε παραλίες

H Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την iSea, πραγματοποιεί καθαρισμούς σε παραλίες της Αττικής και μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr.

H Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποιούν την περιβαλλοντική δράση “My beach. Our Planet” με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις παραλίες μας, και μάς καλούν όλους να γίνουμε μέρος της προσπάθειας.

Πώς; Συμμετέχοντας σε καθαρισμούς παραλιών στην Αττική τον Μάιο και τον Ιούνιο, για να κάνουμε μαζί τις παραλίες μας βιώσιμες.

Έχοντας επιλέξει παραλίες της Αττικής που πλήττονται από τη ρύπανση των ακτών, η Pernod Ricard Hellas, με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της και την καθοδήγηση της iSea, έχει ήδη ξεκινήσει τους καθαρισμούς παραλιών, οι οποίοι συνεχίζουν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα, προσκαλώντας μας όλους να γίνουμε μέρος μίας προσπάθειας που έχει έναν κοινό στόχο: ένα καλύτερο μέλλον για τις παραλίες και τον πλανήτη μας.

Το πρόγραμμα των επόμενων καθαρισμών διαμορφώνεται ως εξής:

Μπορείτε να μπείτε στο mybeachourplanet.gr και να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα συμμετοχής στον καθαρισμό που σας εξυπηρετεί.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter