Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / PepsiCo Hellas: Πρώτη εμφάνιση για το νέο Lipton Ice Tea Sparkling στη Horeca

PepsiCo Hellas: Πρώτη εμφάνιση για το νέο Lipton Ice Tea Sparkling στη Horeca

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της PepsiCo Hellas, της κορυφαίας εταιρείας στην παραγωγή αλμυρών σνακ και αναψυκτικών, στη δημοφιλή εμπορική έκθεση HORECA 2023.

Χιλιάδες επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από το δημιουργικό booth της PepsiCo Hellas, όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τα αγαπημένα brands, Pepsi, Lipton Ice Tea, Ήβη, 7up, Gatorade και Eonio Λουτράκι, αλλά και τα πρωτότυπα cocktails, εμπνευσμένα από τη μοναδική γεύση της Pepsi Max, τα οποία χάρισαν δροσιά και μοναδικές γευστικές εμπειρίες, σε περισσότερους από 1200 επισκέπτες που τα απόλαυσαν.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο προϊόν της PepsiCo Hellas, Lipton Ice Tea Sparkling, το μόνο παγωμένο τσάι με ελαφρύ ανθρακικό, που συνδυάζει την υπέροχη γεύση του Lipton Ice Tea μαζί με απολαυστικές και δροσιστικές φυσαλίδες. Πρόκειται να κυκλοφορήσει, σε κουτί αλουμινίου 330ml, σε 3 υπέροχες γεύσεις: λεμόνι, ροδάκινο και λεμόνι χωρίς ζάχαρη. Το νέο, καινοτόμο Lipton Ice Tea Sparkling είναι χαμηλό σε θερμίδες και δεν περιέχει συντηρητικά ή πρόσθετα γλυκαντικά, γεγονός που το έκανε περιζήτητο στο πλαίσιο της έκθεσης καθώς πάνω από 10.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν πρώτοι!

Ανανεώνουμε το γευστικό ταξίδι με τα μοναδικά προϊόντα της PepsiCo Hellas για το 2024 και επανερχόμαστε με νέες εκπλήξεις και νέες γεύσεις μέσα στο 2023!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter