Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / PepsiCo: Δυναμικό παρόν στο Colour Day Festival

PepsiCo: Δυναμικό παρόν στο Colour Day Festival

To Σάββατο 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Colour Day Festival για 3η συνεχή χρονιά κάνοντας πράξη το μότο «Δώσε χρώμα στα όνειρά σου»! Η PEPSICO έδωσε δυναμικό παρόν με δύο από τα πιο αγαπημένα brands των καταναλωτών, το Lipton Ice Tea και την Pepsiκαλώντας τους θεατές μέσα από ψυχαγωγικές και διαδραστικές ενέργειες να ανακαλύψουν το φυσικό τους εαυτό και να βάλουν χρώμα στις στιγμές τους.

Το stage του Colour Day Festival πλημμύρισε από κέφι και μεταμορφώθηκε σε ένα εργοστάσιο χρώματος. Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν τους αγαπημένους τους DJs και καλλιτέχνες μέσα σε ένα  πολύχρωμο και εντυπωσιακό σκηνικό.

Στο περίπτερο της Pepsi πάνω από 1.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα tattoo από το Sake Tattoo Crew, ενώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μοιράστηκαν πάνω από 6.500 προϊόντα Pepsi  καθώς και πολλά δώρα-έκπληξη.

Παράλληλα, στο περίπτερο του Lipton όλοι χόρεψαν με το Lipton Vibes Application και κέρδισαν μοναδικά δώρα. Ο μεγάλος νικητής, που χόρεψε περισσότερο, κέρδισε ένα ταξίδι στην Πάρο. Ταυτόχρονα, στο χώρο βρέθηκε και το γνωστό  Lipton Bus, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι Κώστας Μαρτάκης και Otherview.

Τη φιλοξενία  στο VIP area, είχε αναλάβει το Lipton, όπου  προσέφερε δροσιστικά cocktails χωρίς αλκοόλ γεμάτα χρώμα και απίθανη γεύση.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin