Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Παρουσίαση της International Green Week Berlin 2016

Παρουσίαση της International Green Week Berlin 2016

Ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, να λάβει μέρος στην παρουσίαση της International Green Week Berlin 2016, τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων για τον τελικό καταναλωτή, απευθύνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα.

Η παρουσίαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, στη Θεσσαλονίκη.

Την έκθεση θα παρουσιάσει η κα Μ. Bader, Exhibition Manager της International Green Week Berlin, ενώ στο πάνελ θα συμμετέχουν ο Δρ. Α. Κελέμης, Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η κα Α. Θεοφανίδου, Εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα, ο κ. Α. Καλαμπόκης από την εταιρία “GREAT – Trade Exhibitions & Exports“, διοργανωτής της ελληνικής ομαδικής συμμετοχής στην έκθεση και ο κ. Εμμ. Γ. Λιανάκης από την εταιρία «δίκτυο ελληνικής σπιρουλίνας», που ήταν εκθέτης στο ελληνικό περίπτερο, υπό τη διοργάνωση της εταιρίας “GREAT”, στη διάρκεια της προηγούμενης International Green Week Berlin.

 

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση της International Green Week στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τομείς και τις κατηγορίες εκθεμάτων της έκθεσης, καθώς και για τα οφέλη συμμετοχής σε μία διοργάνωση που προσελκύει πάνω από 400.000 επισκέπτες και 1.660 εκθέτες από 70 χώρες του κόσμου και απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό με άμεση πώληση προϊόντων.

 

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, τον Ιανουάριο του 2015, συμμετείχαν στο Ελληνικό ομαδικό περίπτερο της “GREAT – Trade Exhibitions & Exports“, 13 ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Χορηγός της ελληνικής συμμετοχής ήταν η περιφέρεια Κρήτης, η οποία ενίσχυσε την προσέλευση των επισκεπτών του περιπτέρου με γευστικές δοκιμές παραδοσιακών κρητικών προϊόντων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin