Ειδήσεις
Home / Οικονομια / Πάνω από 165 επιχειρηματίες στην Ελληνογερμανική ημέρα για την Οικονομία

Πάνω από 165 επιχειρηματίες στην Ελληνογερμανική ημέρα για την Οικονομία

Περισσότεροι από 165 Έλληνες και Γερμανοί επιχειρηματίες πρόκειται να συμμετάσχουν σε πάνω από 54 e-Β2Β προγραμματισμένες συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της «Ελληνογερμανικής Ημέρας για την Οικονομία και τις Επενδύσεις», της ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει στις 13 Οκτωβρίου το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Πρόκειται για επαφές, τις οποίες διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο από κοινού με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.
Οι εν λόγω επιχειρηματικές ψηφιακές επαφές θα ενισχύσουν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στο πεδίο της οικονομίας, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα σύναψης νέων ευκαιριών για επιχειρηματικές συνέργειες σε εμπορικό, αλλά και επενδυτικό επίπεδο.
Η συμμετοχή στην πλατφόρμα των e-B2B συναντήσεων είναι δωρεάν κι οι ενδιαφερόμενοι, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα έχουν τη δυνατότητα αρχικώς να προγραμματίσουν και ακολούθως να διεξάγουν τις ψηφιακές επαφές τους, μέσω παρεχόμενης εφαρμογής τηλεδιασκέψεων της πλατφόρμας δικτύωσης.
Σημειώνεται ότι, η «Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις» θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin