Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Παγωτά δωδώνη: Συνεργασία με Wolt και Yoleni’s

Παγωτά δωδώνη: Συνεργασία με Wolt και Yoleni’s

Η δωδώνη, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο θεϊκό παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με την online πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού Wolt, προσφέρει δωρεάν για κάθε παραγγελία από το κατάστημα Yolenis μια από τις υπέροχες γεύσεις premium σοκολατών της!

Παρέα με τη Wolt, μια από τις δημοφιλέστερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες online food delivery στον κόσμο και σε συνεργασία με το κατάστημα Yolenis, που εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει στην ελληνική μεσογειακή διατροφή, η δωδώνη μας καλεί να ανακαλύψουμε μία νέα, ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Με κάθε παραγγελία από το Yoleni’s μέσο της Wolt, η δωδώνη σας κερνάει μια χειροποίητη σοκολάτα 40 γρ. (Σοκολάτα υγείας, Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, Σοκολάτα γάλακτος, Σοκολάτα γάλακτος με gianduja, Σοκολάτα λευκή με blueberries) από την ανανεωμένη της συλλογή, παρασκευασμένη με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας.

Απολαύστε  στην επόμενη επίσκεψή σας στο κατάστημα Yoleni’s και άλλες σοκολάτες δωδώνη, όπως σοκολάτα υγείας 40γρ, σοκολάτα γάλακτος με ρύζι 40γρ., λευκή σοκολάτα με μπισκότο 100γρ., σοκολάτα υγείας με αμύγδαλα 100γρ.  και σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 100γρ.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin