Ειδήσεις
Home / Top Slider / Παγκόσμια Καινοτομία: Vegan Yeeros από την Megas Yeeros

Παγκόσμια Καινοτομία: Vegan Yeeros από την Megas Yeeros

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία και αφουγκραζόμενη τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις, πρωτοπορεί ξανά, εισάγοντας ταυτόχρονα στην Ευρωπαϊκή και την Αμερικάνικη αγορά την vegan σειρά προϊόντων της, με βασικό πρωταγωνιστή τον γύρο!

Μετά από πολυετή έρευνα και δοκιμές, η Megas Yeeros κατάφερε να δημιουργήσει τον πρώτο vegan γύρο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Ο νέος Veggy Yeeros της Megas Yeeros αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό και καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία του γύρου! ΧΩΡΙΣ προσθήκη σόγιας, ο Veggy Yeeros ήρθε για να προσφέρει πολλούς…γύρους απόλαυσης, ικανοποιώντας τα γούστα των χορτοφάγων, όσων αποφεύγουν την κατανάλωση γαλακτοκομικών τροφίμων, αλλά και αυτών που θα ήθελαν να δοκιμάσουν έναν γύρο διαφορετικό.

Τον Veggy Yeeros, πλαισιώνουν τα παρακάτω vegan προϊόντα:

Veggy Burger: Με πλούσια και λαχταριστή γεύση, το Veggy Burger έρχεται πρώτο στις επιλογές των καταναλωτών. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα μενού, αποτελώντας μια ιδανική πρόταση σερβιρίσματος στον κλάδο της εστίασης.

Veggy Strips: Για τον επαγγελματία που δεν διαθέτει γυριέρα, αλλά επιθυμεί να εντάξει στο μενού του το νέο καινοτόμο προϊόν, τα Veggy Strips αποτελούν μια εναλλακτική γευστική πρόταση, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού.

ΧΩΡΙΣ σόγια, από διαλεχτά όσπρια, ρύζι και μυρωδικά της ελληνικής γης, τα Veggy προϊόντα της Megas Yeeros ήρθαν για να προσφέρουν απόλαυση και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin