Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Optima Food Gallery: Αποκλειστική διανομή των προϊόντων ζαχαροπλαστικής Pernigotti

Optima Food Gallery: Αποκλειστική διανομή των προϊόντων ζαχαροπλαστικής Pernigotti

Η Optima Food Gallery (OFG), γνωστή μέχρι πρότινος ως Optima Pastry, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κορυφαία ιταλική εταιρεία ζαχαροπλαστικής Pernigotti. Η OFG θα είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων Pernigotti στην ελληνική αγορά για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, ξενοδοχεία και μονάδες μαζικής εστίασης.

Με παράδοση από το 1860, η Pernigotti, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σοκολάτας, νουγκατίνας, πασχαλινών αυγών και παγωτού, με εξειδίκευση στην παραγωγή της σοκολάτας Gianduiotto. Η OFG θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα πρώτων υλών Pernigotti στην κατηγορία του παγωτού, όπως βάσεις, πηκτικά, βελτιωτικά, γεύσεις, μείγματα και επικαλύψεις. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία.

Η σειρά προϊόντων της Pernigotti, όπως και όλα τα άλλα brands που αντιπροσωπεύει η OFG στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν στη διεθνή έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Artoza 2019, από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της OFG, στο Hall 3 ΑΟ2, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γεύσεις παγωτού Pernigotti και να γνωρίσουν το ολοκληρωμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της OFG.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin