Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ομαδική συμμετοχή της Ελλάδας στην Asia Fruit Logistica 2015

Ομαδική συμμετοχή της Ελλάδας στην Asia Fruit Logistica 2015

Με οργανωμένη παρουσία και ομαδικό περίπτερο συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος η Ελλάδα στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, που πραγματοποιείται 2 – 4 Σεπτεμβρίου, στο Χονγκ Κονγκ.

H ανάθεση της διοργάνωσης του ελληνικού ομαδικού περιπτέρου, έκτασης 105 τ.μ., έγινε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην εταιρία GREAT EXHIBITIONS – Trade Exhibitions & Exports.

Η ASIA FRUIT LOGISTICA, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο, σημείωσε πέρυσι ραγδαία αύξηση στον αριθμό εκθετών και σε έκταση (28% και 25% αύξηση αντίστοιχα). Στην τελευταία διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 478 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί φρούτων και λαχανικών από 38 χώρες του κόσμου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν 8.100 ενδιαφερόμενοι.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε πέρυσι από 5 Έλληνες εκθέτες: Κεντρική Ένωση Ελληνικών Επιμελητηρίων, Zeus Kiwi SA, Protofanousis Fruits, Oporello SA και Kolios Company SA.

 

Μία ημέρα πριν από την έναρξη της έκθεσης, της οποίας διοργανωτής είναι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, λαμβάνει χώρα και το συνεδριακό μέρος “Asia Fruit Congress”, στο οποίο συμμετέχουν 400 υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας νωπών φρούτων και λαχανικών από 33 χώρες του κόσμου. Φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του εκθεσιακού γεγονότος και το “1st Cool Logistics Asia Conference”, συνέδριο με κεντρικό θέμα τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων και τη διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους. Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλύψει όλα τα στάδια μεταφοράς των προϊόντων από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα, ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει για online αγορά εισιτηρίων με έκπτωση μέχρι και 40% στην ιστοσελίδα: www.asiafruitlogistica.com/tickets, για τον κατάλογο εκθετών στο Virtual Market Place: www.asiafruitlogistica.com/exhibitors και για πληροφορίες σχετικά με visa: www.asiafruitlogistica.com/visa.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin