Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Οκτώ ελληνικές εταιρείες στην έκθεση Asia Fruit Logistica στο Χονγκ Κονγκ

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στην έκθεση Asia Fruit Logistica στο Χονγκ Κονγκ

Οκτώ δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν φέτος στο Εθνικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Asia Fruit Logistica στο Χoνγκ Κoνγκ, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο είναι το Επιμελητήριο.

Ειδικότερα στο Εθνικό Περίπτερο μετείχαν, μεταξύ 650 εκθετών από 37 χώρες, οι εταιρίες ARGEAS FRUIT, GREEK & FRESH, KOLIOS FRUIT, LABIDINO, MITROSILIS, SNACK A FRUIT, SOURSOS και ZEUS KIWI, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 11.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 70 χώρες, αναδεικνύοντας τη δυναμική που παρουσιάζει ο κλάδος της αγροτικής παραγωγής της χώρας.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην τεράστια αγορά των ασιατικών κρατών των 4,43 δισεκατομμυρίων καταναλωτών τα χαρακτηριστικά των ελληνικών φρούτων,η ποιότητα, η φρεσκάδα, η διατροφική και γευστική αξία τους και ενισχύθηκε η αναγνωρισιμότητά τους. Οι ελληνικές εταιρίες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά επιχειρηματικών επαφών και συζητήσεων με εταιρίες εισαγωγής και διανομής από διάφορες ασιατικές χώρες, να καλλιεργήσουν επαφές με παλαιότερους και δυνητικούς νέους πελάτες, επιδιώκοντας νέες εξαγωγικές συμφωνίες.

Στη διοργάνωση παρουσιάστηκαν επίσης ως μεμονωμένοι εκθέτες η εταιρία PROTOFANOUSI FRUITS και η ομάδα παραγωγών Nespar – PREMIUM EUROPEAN KIWI.

Η επόμενη Asia Fruit Logistica πρόκειται να λάβει χώρα στις 5-7 Σεπτεμβρίου 2018, στο Χονγκ Κονγκ.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+