Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Οι Πατσαβουρόπιτες Ροδούλα στα σούπερ μάρκετ Schnucks στην Αμερική

Οι Πατσαβουρόπιτες Ροδούλα στα σούπερ μάρκετ Schnucks στην Αμερική

Η εταιρία Ροδούλα με 20 χρόνια έμπειρα στο χώρος των προϊόντων ζύμης και γλυκών και ηγέτης στο χώρο του food service πλέον έχει μπει δυναμικά και στο supermarket στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πατσαβουρόπιτες και τα τρίγωνα πιτάκια, είναι τα προϊόντα που εκπροσωπούν την εταιρεία σε αυτό το ταξίδι της γεύσης στην Αμερικάνικη αλυσίδα Schnucks.  

Η Schnucks διαθέτει 107 υπεραγορές με τζίρο που ξεπερνάει 2,7 δις δολάρια και με πάνω από 14.000 εργαζομένους. Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, είναι τεράστια η επιτυχία της Ροδούλα να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός κολοσσού τοποθετώντας στα ράφια τους 4 παραδοσιακές αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Οι χειροποίητες Πατσαβουρόπιτες της Ροδούλα που είναι φτιαγμένες από παραδοσιακές συνταγές, έχουν καινοτομία στην παρασκευή του φύλλου, η συσκευασία μπαίνει στο φούρνο και δεν λερώνει, είναι ιδανική λύση για αυτούς που είναι δραστήριοι και τους αρέσει το ποιοτικό ελληνικό φαγητό.

Οι Πατσαβουρόπιτες είναι βραβευμένες από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, ως προϊόντα ανώτερης γεύσης και ποιότητας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin