Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / OHONOS SNACK: Λανσάρει την σειρά προϊόντων Jumbo “Country Chips”

OHONOS SNACK: Λανσάρει την σειρά προϊόντων Jumbo “Country Chips”

Όταν η ποιότητα συνδυάζεται με τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες, τότε, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο απολαυστικό, αλλά και θρεπτικό. Ο λόγος για τη λαχταριστή σειρά προϊόντων Jumbo “Country Chips”, της εταιρείας OHONOS SNACK, η οποία δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, αφού «κλέβει» τις εντυπώσεις από την πρώτη… μπουκιά!
Για την παρασκευή των Jumbo “Country Chips”, χρησιμοποιούνται οι πιο διαλεχτές πατάτες, οι οποίες τηγανίζονται σε ηλιέλαιο άριστης ποιότητας, μη γενετικά τροποποιημένο. Το μυστικό, όμως, δεν βρίσκεται αποκλειστικά εκεί, αφού τα Jumbo “Country Chips” φτιάχνονται, αυστηρά, σε μικρές παρτίδες των 40 κιλών. Όλες οι παρτίδες, οι οποίες ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία και σε ηλιέλαιο με χαμηλό επίπεδο κορεσμένων λιπαρών, που βρίσκεται σε συνεχή κυκλοφορία, οδηγούν στο ίδιο, μοναδικό αποτέλεσμα, δηλαδή να μην αλλοιώνεται ούτε η ποιότητα του λαδιού, αλλά ούτε και της ίδιας της πατάτας!
Τα γευστικά και ποιοτικά Jumbo “Country Chips” παρασκευάζονται από την εταιρεία OHONOS SNACK και κυκλοφορούν σε 4 υπέροχες γεύσεις, που κερδίζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη: “Αλάτι” (κλασικό), “Honey & Barbeque”, “Αλάτι & Μαύρο Πιπέρι” και τέλος, “Cheddar & Ποικιλία Τυριών”.
Η Εταιρεία OHONOS SNACK
Η OHONOS SNACK παρασκευάζει άριστης ποιότητας προϊόντα από το 1994, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή Snacks και Chips από αγνά υλικά, που ελέγχονται από αυστηρούς και διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους. Έτσι, με άριστο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και χρησιμοποιώντας τα δικά της φορτηγά, η OHONOS SNACK «οδηγεί» καθημερινά τα προϊόντα της, για να έχουν τη δική τους ξεχωριστή τοποθέτηση σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ αλλά και πληθώρα μίνι μάρκετ και άλλων καταστημάτων.

Η OHONOS SNACK αποτελεί μια 100% ελληνική εταιρεία, με αμιγώς ελληνικά κεφάλαια και απαρτίζεται από Έλληνες μετόχους, που κατέχουν υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα της παραγωγής Chips & Snacks. Πέραν όμως της δυνατής της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, η OHONOS SNACK κατέχει στρατηγική θέση και στις προτιμήσεις των αγορών του εξωτερικού, στέλνοντας περίπου το 30% της ετήσιας παραγωγής των προϊόντων της σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, για να γεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό ποιοτικά, γευστικά και συναρπαστικά Snacks και Chips.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τo group της OHONOS SNACK, με έδρα τη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μόνο την τελευταία διετία, έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις 24 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας διαρκώς ευνοϊκό περιβάλλον και «εύφορο έδαφος» για νέες θέσεις εργασίας. Μάλιστα, ειδικά εν μέσω της περιόδου της κρίσης (2009-σήμερα), η εταιρεία δημιούργησε πάνω από 150 νέες θέσεις εργασίας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin