Ειδήσεις
Home / Logistics / Ο όμιλος FDL εγκαινιάζει νέα εποχή στα logistics με τα ρομπότ Geek Plus

Ο όμιλος FDL εγκαινιάζει νέα εποχή στα logistics με τα ρομπότ Geek Plus

Όμιλος FDL παρέχει εξειδικευμένες λύσεις logistics συνδυάζοντας ιδανικά τους ανθρώπους, τις διαδικασίες και τα συστήματα.

Για μια ακόμη φορά ο όμιλος FDL GROUP πρώτος στις τεχνολογικές εξελίξεις εγκαινιάζει τη νέα εποχή τεχνολογίας στα logistics με το σύστημα “Goods-to-Person” στις αποθήκες της!

Ο Όμιλος FDL, σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη εταιρία GEEK+, που εξειδικεύεται σε Advanced Robotics, AI Solutions for Logistics, έφερε τα ρομπότ Geek Plus πρώτη στην Ελλάδα και στις αποθήκες της. Εδώ και ένα μήνα, προσγειώθηκαν και ενσωματώθηκαν σε αποθήκη 8.500 τμ2, 20 μικρά αλλά πανέξυπνα ρομποτικά, έτοιμα να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία πάνω από 2.000 κωδικούς.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας κ. Καρακουλάκης Βασίλης δήλωσε: “Σε συνέχεια της δήλωσης αλλά και δέσμευσή μας, ότι θέλουμε -οι πελάτες μας να αισθάνονται τόσο περήφανοι για εμάς, όσο και εμείς για αυτούς- , συνεχίζουμε να ηγούμαστε τον εξελίξεων και ειδικά των τεχνολογικών όπως κάναμε πάντα, να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να λειτουργούμε proactively. Η νέα εποχή στα Logistics έφτασε και στην Ελλάδα, και είμαστε περήφανοι γιατί αυτό το καταφέραμε πρώτοι εμείς.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάμαλης Αχιλλέας δήλωσε: “Το μέλλον έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα! Όποιος επιθυμεί να περάσει στη νέα εποχή B2C και στο same day delivery, στην FDL θα βρει πλέον τη λύση που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το νέο αυτό σύστημα, μπορεί να εφαρμοστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο retail, στο φάρμακο και το καλλυντικό, στα είδη ρουχισμού, τα καταναλωτικά προϊόντα κ.α.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin