Ειδήσεις
Home / Προσωπα / O Χρ. Βιτσικάνος, ιδιοκτήτης της l’artigiano, κριτής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Pizza Senza Frontiere

O Χρ. Βιτσικάνος, ιδιοκτήτης της l’artigiano, κριτής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Pizza Senza Frontiere

Με την ειδίκευσή του ως Istruttore, o Χρήστος Βιτσικάνος, ιδιοκτήτης της l’artigiano, διετέλεσε μέλος της κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Διαγωνισμού “Campionato del Mondo di pizza” που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, από τις 24 έως τις 26 Απριλίου και σημείωσε τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή πλήθους διαγωνιζομένων.

Γνωρίζοντας καλά την τέχνη της αυθεντικής ιταλικής πίτσας και με αμείωτο πάθος για την ιταλική κουλτούρα, ο CEO της l’artigiano, μαζί με μεγάλα ονόματα του χώρου που έδωσαν το παρών στη  διοργάνωση, αξιολόγησαν ομάδες διαγωνιζομένων από όλο τον κόσμο για τις ικανότητες, το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, στον Διαγωνισμό διεθνούς αναγνώρισης  “Campionato del Mondo di pizza” συμμετείχαν 250 διακεκριμένοι επαγγελματίες σεφ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 10 διαφορετικές κατηγορίες και κλήθηκαν να ετοιμάσουν ξεχωριστές δημιουργίες, που κέρδισαν τους κριτές με τις πρωτοπόρες και εκρηκτικές τους γεύσεις.

Η πρόσκληση που δέχθηκε ο Χρήστος Βιτσικάνος, αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση της πολύχρονης εμπειρίας και αφοσίωσης του στην κουλτούρα της ιταλικής γαστρονομίας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter