Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νestle Professional: Εκτεταμένη παρουσία στη HO.RE.CA.

Νestle Professional: Εκτεταμένη παρουσία στη HO.RE.CA.

Με δυο περίπτερα συμμετείχε στην 10η έκθεση HO.RE.CA. η Nestle Professional. Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, η  έκθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε πλήθος επισκεπτών και τα περίπτερα της Nestlé Professional στο Hall 1 και στο Hall 4, έγιναν πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο Hall 1 είχαν παρουσία τα brands Nescafé, Buondi Caffè, Λουμίδης Παπαγάλος, Freddoccino και Nestlé Σοκολάτα. Εκεί ξεχώρισαν μεταξύ άλλων τα σεμινάρια για baristi με τον Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος παρουσίασε συνταγές για chocolate cocktails με βάση τη Nestlé Σοκολάτα, η σειρά επιδείξεων του head barista του District 18 by Nescafé, Γιώργου Λουκά, αλλά και οι γευστικές δοκιμές από τα χαρμάνια Buondi Caffè.

Κατά την διάρκεια των επιδείξεων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα σειρά ροφημάτων Nescafé Black & White, με βάση τον καφέ Nescafé, που ήρθε για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη τάση για ροφήματα καφέ με πλούσιο αφρόγαλα. Ακόμα, απήλαυσαν cocktails Nescafé με δροσιστικά φρούτα, μπαχαρικά και ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά και αλκοολούχα, σε συνδυασμό με τα γευστικά σιρόπια της Monin.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στη χορηγία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ σε Μπρίκι (CEZVE/IBRIK 2015) από τον καφέ Λουμίδη Παπαγάλο, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με συμμετοχές baristi από πολλές χώρες.

Επίσης, ξεχωριστή και ιδιαίτερα στοχευόμενη ήταν η παρουσία των επαγγελματικών συστημάτων Nescafé Alegria, που απευθύνονται στους F&B Managers, στους ιδιοκτήτες και στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου. Το περίπτερο Nescafé Alegria ήταν η μόνη επιλογή για ροφήματα καφέ στο Hall 4, με τον συνολικό αριθμό των ροφημάτων που προσφέρθηκαν να αγγίζει τις 4.000.

Τέλος, τα επαγγελματικά συστήματα Nescafé Alegria συμμετείχαν ως Χορηγός στην 4η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που διεξήχθη στις 06/02/2015, στο Metropolitan Expo.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin