Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από το Chillbox
Print

Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από το Chillbox

Το chillbox, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt, λανσάρει αυτό το καλοκαίρι έναν ολόφρεσκο διαγωνισμό, αφιερωμένο σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτουν νέες γεύσεις. Με πρωταγωνιστή το απόλυτο pop icon Βαγγέλη Κακουριώτη, τον αγαπημένο τραγουδιστή και νικητή του φετινού γνωστού χορευτικού show της τηλεόρασης, η Chillbox μας καλεί σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Εσύ. Εγώ. Chillbox.»

Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι παρέα με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το chillbox μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία! Μπαίνοντας στο chillbox.gr οι fans του chillbox έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Εσύ. Εγώ. Chillbox.» και μαντεύοντας τις γευστικές προτιμήσεις του Βαγγέλη Κακουριώτη, μέσα από 3 απλές ερωτήσεις, μπορεί να   κερδίσουν ένα από τα τέσσερα ραντεβού μαζί του, σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα chillbox.

Θέλεις να μοιραστείς ένα frozen yogurt με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και να τον γνωρίσεις από κοντά; Φέτος το chillbox κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα! Μπες τώρα στο chillbox.gr και την επόμενη φορά που θα απολαύσεις το αγαπημένο σου frozen yogurt, με τα αγαπημένα σου toppings, μπορεί να είσαι μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό «Εσύ. Εγώ. Chillbox.» δεν απαιτείται αγορά προϊόντων από τα καταστήματα chillbox. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό επισκεπτόμενος το website www.chillbox.gr

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin