Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από τα chillbox

Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από τα chillbox

Ένας νέος ταξιδιάρικος διαγωνισμός ήρθε από τα chillbox, για να ταξιδέψει τους λάτρεις του frozen yogurt.

Tο αγαπημένο, ελληνικό brand, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι τους λάτρεις του frozen yogurt σε μοναδικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Σε συνεργασία με τη Manessis Travel, το chillbox προσφέρει την ευκαιρία σε όσους πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, να κερδίσουν 4 ταξίδια για 2 άτομα στους εξής προορισμούς: Ντουμπάι, Παρίσι, Βενετία και Σικελία.

Όσοι θέλουν να ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία ζωής δεν έχουν παρά να επισκεφθούν ένα κατάστημα chillbox και να φωτογραφηθούν μπροστά από το ειδικά σχεδιασμένο billboard του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσουν τη selfie που μόλις τράβηξαν μαζί με τα στοιχεία τους, στο chillbox.gr, στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού “Εσύ. Εγώ. chillbox & φύγαμε!” και θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε έναν από τους παραπάνω υπέροχους προορισμούς μετά από κλήρωση όλων των συμμετοχών που θα συγκεντρωθούν.

Παρέα με το φίλο ή τη φίλη σου, το chillbox σε συνεργασία με τη Manessis Travel σε καλεί αυτό το καλοκαίρι, να περάσεις 3 αξέχαστες ημέρες στο Ντουμπάι, το Παρίσι, τη Βενετία ή τη Σικελία. Μπες στο κοντινότερο κατάστημα chillbox, πάρε μέρος στο διαγωνισμό “Εσύ. Εγώ. chillbox & φύγαμε!” στο chillbox.gr και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 4 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα 4 ανεπανάληπτα ταξίδια. Έλα τώρα στα chillbox και ζήσε το ταξίδι που ονειρεύεσαι!

 

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό «Εσύ. Εγώ. chillbox & φύγαμε!» δεν απαιτείται αγορά προϊόντων από τα καταστήματα chillbox. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό επισκεπτόμενος το website www.chillbox.gr

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin