Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέος καφές Starbucks Sunny Day Blend by Nespresso

Νέος καφές Starbucks Sunny Day Blend by Nespresso

Ξημέρωσε και αναζητάς την ιδανική κούπα καφέ για να ξεκινήσει η μέρα σου; H οικογένεια των προϊόντων Starbucks® by Nespresso® φροντίζει για εσένα, καλωσορίζοντας το νέο ελαφρώς καβουρδισμένο χαρμάνι της, τον καφέ Starbucks® Sunny Day Blend. Μια γευστική κούπα καφέ που θα ενεργοποιήσει τις αισθήσεις σου και θα δώσει φως στη μέρα σου, έρχεται να συμπληρώσει με τρόπο απολαυστικό τη γκάμα των προϊόντων του Starbucks® απαλού καβουρδίσματος.

Πλυμένοι, λιαστοί κόκκοι καφέ από τη Λατινική Αμερική καβουρδίζονται ελαφρώς, αναδεικνύοντας γλυκά φρουτώδη αρώματα. Με νότες πληθωρικής βανίλιας και πλούσιων αποξηραμένων μούρων, αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του lungo. Απόλαυσε γουλιά-γουλιά ένα φλιτζάνι αυτού του λαμπερού καφέ, που συνδυάζεται ιδανικά με μια ηλιόλουστη μέρα!

Και αν ο Sunny Day διεγείρει το ενδιαφέρον σου, υπάρχουν πολλές ακόμη ξεχωριστές ποικιλίες καφέ για να ανακαλύψεις. Οι master roasters των Starbucks® δουλεύουν πολύ ώστε να δημιουργήσουν επιλογές για κάθε γούστο.

Μία από τις παραμέτρους που επηρεάζουν τη γεύση του καφέ είναι και το καβούρδισμα. Δεν γνωρίζεις το αγαπημένο σου καβούρδισμα; Με τα προϊόντα καφέ Starbucks® by Nespresso® μπορείς να βρεις το ιδανικό για εσένα από μια ποικιλία καφέδων με απαλό, ισορροπημένο και δυνατό καβούρδισμα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να τα δοκιμάσεις όλα.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter