Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέοι, challenges και πίτσες l’artigiano στο CONNECT YOUR CITY

Νέοι, challenges και πίτσες l’artigiano στο CONNECT YOUR CITY

Τις πίτσες της προσφέρει η l’artigiano στους συμμετέχοντες της καινοτόμας εφαρμογής “Connect Your City” που φέρνει πιο κοντά τους νέους μέσα από τον εθελοντισμό.

Το Connect Your City είναι ένα Δίκτυο Κέντρων Νέων που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ενεργοποίησή τους μέσω του εθελοντισμού, των υπηρεσιών ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και της προ-επαγγελματικής κατάρτισης. Μετατρέποντας τον εθελοντισμό σε παιχνίδι, η lartigiano, μέσω του Δικτύου, επιβραβεύει όσους παίκτες  αποδέχονται challenges με εθελοντικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και τους χαρίζει στιγμές απόλαυσης με τις αυθεντικές, φρεσκοψημένες πίτσες της.

Η lartigiano ανταποκρίνεται ένθερμα σε κάθε νέο… challenge που τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι μέσω του Connect Your City βιώνουν εμπειρικά την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς στους γύρω τους.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin