Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέο τηλεοπτικό σποτ από την Fischer

Νέο τηλεοπτικό σποτ από την Fischer

Το νέο τηλεοπτικό spot της Fischer μας υπενθυμίζει ότι η ζωή όπως και όπου επιλέξεις να τη ζήσεις έχει υπέροχη γεύση! Γιατί η απόλαυση έρχεται μέσα από τις επιλογές που κάνουν τις στιγμές ξεχωριστές .

Η νέα ταινία της Fischer, «Let’s Savour Life!» μας προσκαλεί να απολαύσουμε τα απλά πράγματα, αυτά που εν τέλει μας δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις. Η γρήγορη εναλλαγή των πλάνων με το ρυθμικό μοντάζ και τα κάδρα από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς μας, αποδεικνύουν πως πάντα υπάρχει η οπτική της απόλαυσης, είτε είμαστε «μέσα» είτε «έξω».

Η γεύση και η αισθητική της Fischer, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Μας παροτρύνει να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή, δίνοντας έμφαση στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να το κάνουμε. Έχοντας ως γνώμονα την καλή μας διάθεση, μας προσκαλεί να αδράξουμε τη στιγμή και να απολαύσουμε όλες εκείνες τις ωραίες επιλογές που μας δίνει το «έξω» αλλά και το «μέσα». Η Fischer μας εμπνέει να πειραματιστούμε και να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει, γιατί η ζωή είναι γεμάτη δυνατότητες και ευκαιρίες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που βιώνουμε.

Ο συνδυασμός της γαλλικής φινέτσας και του πάθους με την άρτια γερμανική τελειότητα, έχουν ως αποτέλεσμα τη μοναδική γεύση της Fischer. Η μπίρα Fischer είναι μία Premium Pilsener με καταγωγή από την Αλσατία και με μακρόχρονη παράδοση ζυθοποίησης από το 1821. Διακρίνεται για τη γεύση της, αλλά και την εκλεπτυσμένη της αισθητική και πάντα μας παρακινεί να απολαύσουμε τη ζωή.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter