Ειδήσεις
Home / Top Slider / Νέο προεδρείο για τον Σύνδεσμο Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος

Νέο προεδρείο για τον Σύνδεσμο Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος

Με την ομόφωνη εκλογή του Κωνσταντίνου Κούτσα στη θέση του Προέδρου συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο του Συνδέσμου Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος.

Το ΔΣ του ΣΕΦΥΜΕΝ κατά τις αρχαιρεσίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2023, εξέλεξε τη νέα Διοικητική Επιτροπή για την επόμενη διετία, όπως ορίζει το  καταστατικό του.

 

Η νέα Διοικητική Επιτροπή ΣΕΦΥΜΕΝ είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κωνσταντίνος Κούτσας – Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χαράλαμπος Παπαχρήστος – ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ΖΑΓΟΡΙ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ρηγίνος Σεπετάς – Η.Β.Ε. Α.Ε. ΒΙΚΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: Νικόλαος Φαραντούρης – COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ ΑΥΡΑ 3 Ε

 

Εκ μέρους της νέας Διοικητικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος κύριος Κωνσταντίνος Κούτσας, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΣΕΦΥΜΕΝ, για την εμπιστοσύνη τους, δήλωσε “η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικής Ποιότητας Φυσικά Μεταλλικά Νερά. Κύριο μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο του προηγούμενου Προέδρου και της απελθούσας Διοικητικής Επιτροπής, καθώς και όλων των Μελών του Συνδέσμου.

Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη, διάδοση και ανάδειξη των Φυσικών Μεταλλικών Νερών, η συνέχιση της συμβολής μας στην Εθνική Οικονομία και η επιτυχής μετάβαση στη Κυκλική Οικονομία. Η τεχνογνωσία των Μελών του Συνδέσμου με τις ολιστικές και συμπεριληπτικές προτάσεις και πρωτοβουλίες μας, αποτελούν τη βάση του  ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουμε και επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε με την Ελληνική Πολιτεία και τους Κοινωνικούς φορείς, για την επίτευξη αειφορίας στον Κλάδο μας”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter