Ειδήσεις
Home / Top Slider / Νέο μέλος Ελλα-Δικά μας η εταιρεία τροφίμων REGINΑ

Νέο μέλος Ελλα-Δικά μας η εταιρεία τροφίμων REGINΑ

Το νεότερο Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της ένωσης ελληνικών επιχειρήσεων για την ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου των ελληνικών παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί η εταιρεία REGINA, με αντικείμενο την επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία μελιού και τροφίμων, και σημαντική παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά από το 1958.

Η εταιρεία REGINA αποτελεί το 38ο εκ των 40 -μέχρι σήμερα- Μελών που συμμετέχουν στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συνεισφέροντας στην προσπάθεια ενίσχυσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης του κοινού για την πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία που οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις δημιουργούν στην οικονομία και την παραγωγή εθνικού πλούτου που παραμένει στη χώρα. Πληρώντας τις προϋποθέσεις συμμετοχής, που απαιτούν από την επιχείρηση να διαθέτει Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, πιστοποιημένα από την εταιρεία ελέγχων και πιστοποιήσεων EUROCERT, η REGINA θα φέρει πλέον στα προϊόντα της το διακριτικό σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» επικοινωνώντας στο ελληνικό κοινό την ελληνική της ταυτότητα και την καθημερινή της συνεισφορά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Με έδρα στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία REGINA – ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στην επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία μελιού και τροφίμων για την αγορά λιανικής και catering. Έχοντας κατεξοχήν εξωστρεφή χαρακτήρα από ιδιαίτερα νωρίς, οι σειρές προϊόντων της εταιρείας REGINA έχουν παρουσία σε πέντε ηπείρους, με το 50% του ετήσιου τζίρου της εταιρείας να προέρχεται από τις εξαγωγές. Προτεραιότητα για την εταιρεία είναι η εφαρμογή υψηλών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας. Οι εγκαταστάσεις της REGINA στη ΒΙ.ΠΕ.Θ της Σίνδου έχουν πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO22000:2005, ενώ αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έλαβαν την πιστοποίηση IFS.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin