Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέο κατάστημα Τυροκομείο Κωσταρέλου στο Golden Hall από την STIRIXIS Group
Photo by Cathy Cunliffe

Νέο κατάστημα Τυροκομείο Κωσταρέλου στο Golden Hall από την STIRIXIS Group

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου εγκαινιάζει το 8ο του κατάστημα, σχεδιασμένο από τη STIRIXIS Group, στο Golden Hall. Το εμπορικό κέντρο Golden Hall φιλοξενεί 147 εγχώρια και διεθνή εμπορικά σήματα στο χώρο της μόδας σε συνδυασμό με επιλεγμένα εστιατόρια και cafe, δίπλα στο κέντρο της πόλης.

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου είναι μια μάρκα με μακρά ιστορία στην παραγωγή τυριού και γαλακτοκομικών προϊόντων. Το συγκεκριμένο concept αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό Ελληνικό Deli, όπου τα τοπικά, αγνά προϊόντα συνδυάζονται με μια σύγχρονη μαγειρική ματιά και μετατρέπονται σε μια εκπληκτική εμπειρία. Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, οι σεφ ετοιμάζουν καθημερινά εξαιρετικές γεύσεις από εκλεκτά υλικά που είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση στο κατάστημα.

Η STIRIXIS Group έχει παλαιότερα μελετήσει και σχεδιάσει τη στρατηγική της εταιρείας καθώς και το νέο concept που υλοποιήθηκε στο flagship κατάστημα στο Κολωνάκι, το οποίο έχει βραβευτεί διεθνώς. Έτσι, ακολουθώντας τις βασικές αρχές της στρατηγικής προσαρμόσαμε το concept στις ανάγκες του εμπορικού κέντρου με σκοπό τη δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες του καταστήματος.

Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η ελεύθερη ροή των επισκεπτών, επιτρέποντας στον επισκέπτη -με αυτόν τον τρόπο- να κάνει μια γρήγορη στάση στο κατάστημα, να εξερευνήσει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και και να δοκιμάσει τις προτάσεις του Τυροκομείου Κωσταρέλου. Η αυθεντικότητα, η παράδοση, η κληρονομιά και το πάθος είναι τα κύρια αισθήματα που επικοινωνεί η μάρκα στους πελάτες της.

Photo by Cathy Cunliffe

Κυριάκος Κωσταρέλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Τυροκομείο Κωσταρέλου: Η STIRIXIS Group έχει αποτελέσει έναν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη τόσο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου concept των καταστημάτων λιανικής πριν κάποια χρόνια, όσο και στο σχεδιασμό του νέου μας καταστήματος στο Golden Hall. Η στρατηγική μας κατεύθυνση έχει μετουσιωθεί στο σχεδιασμό ενός ελκυστικού, μοντέρνου και εντυπωσιακού καταστήματος για όλη την ημέρα, εναρμονισμένο με την εταιρική μας ταυτότητα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του concept είναι τόσο η μεγάλη λειτουργικότητα του καταστήματος όσο και η έμφαση στην εμπειρία του πελάτη. Η STIRIXIS Group μας υποστήριξε, εξελίσσοντας το concept και ενισχύοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα του brand μας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin