Ειδήσεις
Home / Retail / Νέο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Νέο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 το 2ο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Το κατάστημα διαθέτει 600 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 450 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, 4 ταμεία και απασχολεί 22 άτομα προσωπικό. Στο χώρο λειτουργεί κρεοπωλείο και οπωροπωλείο. Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης, ένα περιβάλλον που προσφέρει νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν πλέον ως «περιβάλλον Μασούτη».

Στο νέο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο ηλεκτρικές συσκευές και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους mascard με κάθε αγορά άνω των 15€!

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, οι κάτοικοι της περιοχής το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια. Με αυτό το κατάστημα η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 271 καταστήματα και σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+