Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέο εστιατόριο “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” στου Ζωγράφου

Νέο εστιατόριο “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” στου Ζωγράφου

Ο Μεγάλος Κακός Λύκος μεγαλώνει και τριγυρίζει στις γειτονιές του Ζωγράφου. Το νέο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται το Αθηναϊκό κοινό στην Παπάγου Αλεξάνδρου 127, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια, burgers, club sandwich, ορεκτικά και σαλάτες.
Όπως αναφέρεται από την εταιρεία:

“Το νέο εστιατόριο αποτελεί τη μετεγκατάσταση του εστιατορίου μας στο Παγκράτι και είναι το 10ο της αλυσίδας μας στην Αττική. Η μοντέρνα αισθητική του, η ανοιχτή κουζίνα και το ευγενικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών μας το κάνει τον ιδανικό γευστικό προορισμό, δημιουργώντας μία φιλική ατμόσφαιρα για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Θα εξυπηρετεί με delivery και take-away, αλλά και με τραπέζια για μια γρήγορη στάση για απολαυστικό και οικονομικό φαγητό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής.
Όπως σε όλα τα καταστήματά μας, έτσι και εδώ η εταιρία μας επενδύει στo τετράπτυχο της επιτυχίας της, που είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα και η φιλοξενία.
Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε την επένδυση στην ανάπτυξη της αλυσίδας μας με νέα εταιρικά εστιατόρια, στοχεύοντας στο άμεσο άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter