Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέα προσθήκη στο Vegan Menu της l’artigiano

Νέα προσθήκη στο Vegan Menu της l’artigiano

Στη lartigiano η Bolognese, η αγαπημένη pasta μικρών και μεγάλων, αποκτά την πιο λαχταριστή vegan εκδοχή της! Τα ζυμαρικά συναντούν τη σάλτσα ντομάτας και τον vegan mince Garden Gourmet, δημιουργώντας μία έκρηξη γεύσης με την υπογραφή της l’artigiano.

Η νέα Rigatoni Bolognese Vegan φέρνει τη κλασική γεύση της Bolognese στο σήμερα, με μια εξαιρετικά vegan-νόστιμη συνταγή που θα μιλήσει στην καρδιά όλων των pasta-lovers είτε είναι vegan, vegetarian, flexitarian είτε απλώς αποζητούν μία λαχταριστή εναλλακτική για να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος. Για την απόλαυση ενός απόλυτα ισορροπημένου πιάτου, το νέο προϊόν προτείνεται με ζυμαρικό Rigatoni, όμως το κοινό μπορεί πάντα να επιλέξει όποιο άλλο είδος επιθυμεί ανάμεσα σε spaghetti, linguine ή ταλιατέλες για να απογειώσει το πιάτο του και να το φέρει πιο κοντά στις προτιμήσεις του.

Η πλούσια γεύση και η ασύγκριτη ποιότητα της lartigiano αποτελούν τη διαχρονική συνταγή επιτυχίας της, για κάθε φρέσκια ιδέα που εντάσσεται στο μενού της. Για ακόμα μία φορά το brand φροντίζει να προσφέρει στους l’artigiano-lovers ένα γεύμα από αγνά, φυτικά υλικά και άριστες πρώτες ύλες διατηρώντας τον πήχη ψηλά στην προτίμηση και την ικανοποίησή τους.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter