Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέα προϊοντική σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness in Me

Νέα προϊοντική σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness in Me

Εδώ και πολλά χρόνια, σε κάθε ελληνικό σπίτι προσφέρονται προϊόντα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα.  Η εταιρεία αναφέρει ότι αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές μας αξίες, επιλέγουμε συνειδητά να πρεσβεύουμε την Καλοσύνη, ως βάση μιας σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής.

Στην ενημέρωση αναφέρεται:

“Καλοσύνη σημαίνει να δημιουργείς προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση με την ισορροπία και το μέτρο: προϊόντα φτιαγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, αλλά και με συνταγές γεμάτες γεύση. Καλοσύνη σημαίνει, επίσης, αρετή, ορθότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός στον άνθρωπο.

Με βάση αυτές τις αρχές, παρουσιάζουμε μια νέα, ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση ΑΛΛΑΤΙΝΗ, που έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Δημητριακά 100% ολικής άλεσης
  • Διατροφική αξία ολόκληρου του σπόρου λόγω της ελάχιστης δυνατής επεξεργασίας
  • Νιφάδες βρώμης
  • Εξαιρετικά γευστικούς & απολαυστικούς συνδυασμούς

Η νέα σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness in Me από δημητριακά 100% ολικής άλεσης αποτελεί πηγή φυτικών ινών, ενώ προσφέρεται σε μερίδες που καθεμία είναι λιγότερο από 200 θερμίδες.

Τα Μπισκότα τριών δημητριακών 100% ολικής άλεσης, διατηρούν αναλλοίωτη την «Kαλοσύνη» των δημητριακών και μπορείτε να τα απολαύσετε σε τρεις υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα, σταφίδες-κανέλα, τσία-κεχρί-μαυροσούσαμο.

Δοκιμάστε, επίσης, τις Μπισκοτο-μπουκιές, από δημητριακά 100% ολικής άλεσης, με κομματάκια φρούτων, βιταμίνες και μέταλλα, σε δύο απολαυστικές γεύσεις: κράνμπερι και μήλο – κανέλα. Είναι ιδανικές και μέσα στο γάλα”.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin