Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα προϊόντα και εξαγωγές από την Green Cola το 2018

Νέα προϊόντα και εξαγωγές από την Green Cola το 2018

Τα νέα της προϊόντα, που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τη νέα σεζόν, παρουσίασε η Green Cola στον εντυπωσιακό της περίπτερο στην 8η HORECA. Πρόκειται για για τη green πορτοκαλάδα, λεμονάδα και βυσσινάδα, με στέβια και ανθρακικό, με λιγότερη σουκραλόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και θερμιδική αξία 7 kcal ανά 100 ml.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στελέχη της, δίνει έμφαση στην ανάπτυξή της εξωστρέφειάς της με παρουσία σε άλλες χώρες, κύρια με συνεργασίες για την εκεί παραγωγή προϊόντων με την τεχνογνωσία της. Ήδη, με αυτόν τον τρόπο υπάρχει παρουσία στη Σερβία, στη Ρουμανία και την Ισπανία, ενώ εξετάζονται και άλλες αγορές – στόχοι.  Επίσης, στη Μέση Ανατολή με βάση τη Σαουδική Αραβία, αναφέρεται ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει σε περίπου δύο μήνες. Υπενθυμίζεται ότι στη Σαουδική Αραβία, η Green Cola έχει συνάψει συμφωνία για τη σύσταση κοινής εταιρείας με τοπικό επενδυτή όπου η Green Cola θα συμμετάσχει με ποσοστό 15%. Παράλληλα σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τοπική παραγωγή και στο Μαρόκο.

Αναφορικά με την παρουσία της στην εσωτερική αγορά πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2017 ήταν αυξητικό σε διψήφιο ποσοστό στο τζίρο παρά το ότι έπαψε η εταιρία να προμηθεύει με προϊόντα ιδιωτικές ετικέτας τις αλυσίδες Μαρινόπουλου και Βερόπουλου.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+