Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα Nespresso Boutique στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Νέα Nespresso Boutique στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Η Nespresso εγκαινιάζει το δεύτερό της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Στη νέα Boutique, τα μέλη του Nespresso Club της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία Nespresso, μέσα από τις 24 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ, τη  μεγάλη γκάμα μηχανών και αξεσουάρ και την άριστη εξυπηρέτηση από τους εξειδικευμένους Coffee Specialists.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος συνοδεύονται από μία ιδιαίτερη εμπειρία. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη διαδρομή ενός κόκκου καφέ από τις καλλιέργειες της Βραζιλίας μέχρι το φλιτζάνι! Θα ταξιδέψουν εικονικά στις φυτείες της Βραζιλίας, θα συμμετέχουν στη συλλογή των ποιοτικότερων κερασιών καφέ, θα ζήσουν τα στάδια επεξεργασίας του καφέ στο εργοστάσιο της Nespresso στην Ελβετία και θα απολαύσουν τον εκλεκτής ποιότητας espresso, που μόνο η Nespresso μπορεί να προσφέρει.

Το εικονικό ταξίδι θα λάβει χώρα στη νέα Nespresso Boutique στο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών) έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+