Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα καμπάνια για τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ μέσα από συνεργασίες με αγαπημένους σεφ

Νέα καμπάνια για τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ μέσα από συνεργασίες με αγαπημένους σεφ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ, παρουσιάζει την πλούσια ποικιλία των προϊόντων της, την υψηλή διατροφική τους αξία καθώς και την ποιότητά και τη γεύση τους διαδικτυακά, αλλά και στην τηλεόραση.

Ειδικότερα, μέσα από την εκπομπή “Kitchen Health” με την αγαπημένη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ πρωταγωνιστούν σε πλούσια, γευστικά ταξίδια που φέρνουν το κοινό σε επαφή με τη διεθνή κουζίνα, αλλά και με συνταγές που αποτελούν μέσο προστασίας της άμυνας του ανοσοποιητικού, σε μια περίοδο όπου η διατήρηση της καλής υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Επιπλέον, η σεφ στο πλαίσιο των εκπομπών της παρέχει χρήσιμες συμβουλές, αλλά και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα γύρω από τη γαστρονομία.

Παράλληλα, μέσα από τη ενότητα Μαγειρεύω-Προστατεύω η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου μαζί με τον διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη προσφέρουν μία σειρά από νόστιμες προτάσεις υψηλής θρεπτικής αξίας με στόχο την προστασία του οργανισμού. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ αποτελούν συστατικό των συνταγών που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό διαδικτυακά, εμβαθύνοντας στα οφέλη που προσφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ κρατά συντροφιά σε γονείς και παιδιά μέσα από τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής του “Kids Cooking Club” προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και ταυτόχρονα ενημέρωση για τη σημασία της σωστής διατροφής και την υψηλή θρεπτική αξία των ζυμαρικών της. Η ΗΛΙΟΣ απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αλλά και στα μικρά παιδιά, καθώς έχει κυκλοφορήσει τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα σειρά παιδικών ζυμαρικών τα «παιδικά μας» ενώ πρόσφατα, λάνσαρε και νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, τα ζυμαρικά «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

Για μια ακόμα χρονιά, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ έχει προχωρήσει σε αξιόλογες συνεργασίες με γνωστούς σεφ με στόχο να επικοινωνήσει στο σύγχρονο άνθρωπο τη μεγάλη ποικιλία των εκλεκτών, ποιοτικών ζυμαρικών της, που αποσπούν τακτικά σημαντικές διακρίσεις καινοτομίας, ποιότητας και γεύσης σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin