Ειδήσεις
Home / Retail / Nέο εκσυγχρονισμένο κατάστημα Lidl στην Καλλιθέα

Nέο εκσυγχρονισμένο κατάστημα Lidl στην Καλλιθέα

Στις 13 Δεκεμβρίου η Lidl εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στην Καλλιθέα Αττικής στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 79, έχοντας πλέον συνολικά 221 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Από την εταιρεία αναφέρεται:

“Θέλοντας να βελτιστοποιήσουμε την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, μεταφέραμε το κατάστημα της Καλλιθέας από την οδό Χαροκόπου 87 σε νέο σημείο σε μεγαλύτερο χώρο (αρχικός χώρος πώλησης 787 τμ/ νέος χώρος πώλησης 1.362 τ.μ.) και με παροχή περισσότερων από 80 θέσεων στάθμευσης. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε έναν αναβαθμισμένο χώρο πώλησης που στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα.

Σας περιμένουν αναβαθμισμένοι χώροι, εξελιγμένες υπηρεσίες, αλλά και οι άνθρωποί μας για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου μας καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα. Θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθημερινά διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές”.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin