Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μύλοι Λούλη: Βραβείο ΕΒΕΑ στην κατηγορία «Επιχείρηση & Παράδοση»

Μύλοι Λούλη: Βραβείο ΕΒΕΑ στην κατηγορία «Επιχείρηση & Παράδοση»

Για την προσήλωση στην παράδοση και στην επιχειρηματική αριστεία, βραβεύτηκε η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2017» την Τετάρτη 11/10/2017. Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής το βραβείο παρέλαβαν η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας κα Όλγα Μάνου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Φωτόπουλος.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για την ιστορία της και την παράδοσή της στον χώρο των αλεύρων που ξεκινάει από το 1782. Σήμερα διοικείται από την 7η γενιά της οικογένειας Λούλη καταφέρνοντας να βρίσκεται στην 1η θέση της ελληνικής αλευροβιομηχανίας σε αλέσεις, πωλήσεις, τεχνολογία και εξυπηρέτηση. Κατέχει το 25% του εγχώριου μεριδίου αγοράς των επαγγελματικών αλεύρων και εξάγει σε 10 χώρες. Τα περισσότερα από 1.000 προϊόντα της καλύπτουν ευρεία γκάμα αλεύρων, μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και άλλων α’ υλών. Με 3 υπερσύγχρονα εργοστάσια σε Σούρπη, Κερατσίνι και Θήβα, απασχολεί 250 άτομα και εξυπηρετεί πάνω από 5.000 επαγγελματίες.

Όραμα της Μύλοι Λούλη είναι να παραμείνει πρωτοπόρος με σεβασμό στις αξίες της, την παράδοσή της, την κοινωνία και το περιβάλλον.

 

Λεζάντα  φωτογραφίας (από αριστερά προς τα δεξιά):

–              κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ

–              κ. Νίκος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Μύλοι Λούλη ΑΕ

–              κα Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής

–              κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας Μύλοι Λούλη ΑΕ

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter