Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μύλοι Λούλη: Αγόρασε νέα αποθήκη έναντι 2 εκατ. ευρώ

Μύλοι Λούλη: Αγόρασε νέα αποθήκη έναντι 2 εκατ. ευρώ

Στην αγορά νέων αποθηκευτικών χώρων προχώρησε η Μύλοι Λούλη, καθώς η προηγούμενη αποθήκη της εταιρείας απαλλοτριώθηκε για την κατασκευή έργων του μετρό.

Ειδικότερα, η εταιρεία αγόρασε ισόγεια αποθήκη συνολικής επιφάνειας 2.250 τ.μ. που βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 8.800 τ.μ. στο δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στη θέση «Μεσαία Γέφυρα» επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών. Το τίμημα για την αγορά ανήλθε σε 2 εκατ. ευρώ.

Η αγορά της συγκεκριμένης αποθήκης έγινε λόγω αναγκαστικής απαλλοτρίωσης της υπάρχουσας αποθήκης της εταιρείας που βρίσκεται στην πάροδο της Ιεράς Οδού αρ. 131 (Εμ. Παππά) στο δήμο Αιγάλεω, για την κατασκευή έργων του Μετρό Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την εταιρεία, η νέα σύγχρονη αποθήκη θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποθεμάτων, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων της για συνεχή ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη χρήση του 2017 η Μύλοι Λούλη έχει ανακοινώσει ότι δεν θα καταβάλλει μέρισμα, αλλά θα προχωρήσει σε επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους. Για το θέμα αυτό η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6/2018, καλείται να εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και ισόποση μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin