Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mondelēz: Προσκαλεί φοιτητές ή κατόχους μεταπτυχιακού να γνωρίσουν την εταιρία

Mondelēz: Προσκαλεί φοιτητές ή κατόχους μεταπτυχιακού να γνωρίσουν την εταιρία

Ευκαιρίες mentoring και περιήγησης στο συναρπαστικό κόσμο της  προσφέρει για μία ακόμη χρονιά η Mondelēz, μέσω του Προγράμματος «Top to Top», με στόχο την ενεργή υποστήριξη  τελειόφοιτων και απόφοιτων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό θεσμό που δίνει σε όσους/-ες λάβουν μέρος τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία και τα brands της. Φέτος, το «Top to Top» Challenge θα πραγματοποιηθεί σε ένα virtual περιβάλλον, διατηρώντας ψηλά το ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα διαγωνιστούν για μια ημέρα σε διάφορες δραστηριότητες γύρω από τη Mondelēz και επιχειρησιακά θέματα που την αφορούν και θα έχουν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με εργαζομένους από διαφορετικά τμήματα.

Οι συμμετέχοντες/-ες τους προγράμματος:

  • θα συμπεριληφθούν σε shortlists για μελλοντικά ανοίγματα θέσεων εργασίας,
  • θα παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης/ mentoring που προσφέρονται από στελέχη της εταιρείας,
  • θα λάβουν πρακτικές συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις από την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Κριτήρια συμμετοχής για τους/τις υποψηφίους/-ες είναι ο προπτυχιακός ή/και ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε Business Administration/ Marketing/ Economics/ Engineering ή ανάλογους τομείς σπουδών, και το υψηλό επίπεδο γνώσης Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας.

Η Mondelēz διαθέτει μερικά από τα πιο γνωστά brands όπως Lacta, Παυλίδης, Trident, Halls, Dentyne, Merenda, Oreo και Philadelphia και απασχολεί περισσότερους από 80.000 εργαζομένους παγκοσμίως.

Δήλωσε συμμετοχή στο «Top to Top» της Mondelēz International εδώ, μάθε περισσότερα για την εταιρεία και τα  αγαπημένα σου brands, και κατάκτησε τον πιο απολαυστικό κόσμο!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter