Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mondelez: Νέες διακρίσεις στους τομείς του HR και Marketing

Mondelez: Νέες διακρίσεις στους τομείς του HR και Marketing

Το 2016 κλείνει  με σημαντικές διακρίσεις για τη Mondelez Hellas στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και στον τομέα του marketing, και συγκεκριμένα με δύο βραβεία στο πλαίσιο των HR Awards 2016 και με τέσσερα βραβεία στο πλαίσιο των Effie Awards.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντική αναγνώριση των πολιτικών της που αφορούν στους εργαζόμενους και στα brands, καθώς αποδεικνύουν ότι η Mondelez αναγνωρίζει τα ταλέντα, επενδύει στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και προσφέρει το έδαφος για να καλλιεργηθεί η δημιουργικότητα και το πάθος που τους διακρίνουν.

Ειδικότερα, στα HR Awards η Mondelez Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία Excellence in Employee Development με το βραβείο SILVER για το Unleash the Potential of People, καθώς και στην κατηγορία Effective Use of e-Learning με το βραβείο BRONZE για το Mondelēz International University.

Η κριτική επιτροπή, με πρόεδρο τον κ. Richard E. Boyatzis, απένειμε τα βραβεία με γνώμονα τη συμβολή της ενέργειας σε σχέση με τις επιχειρηματικές ανάγκες του οργανισμού, τη συμβολή του προγράμματος σε σχέση με τις ανάγκες των εργαζομένων και τη βελτιστοποίηση της εργασιακής τους καθημερινότητας, τον σχεδιασμός, τη μεθοδολογία και τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος, την καινοτομία της ενέργειας καθώς και τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της δράσης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, τα βραβεία της Mondelez Hellas παρέλαβαν η Γενική Διευθύντρια κ. Κατερίνα Βλάχου και ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ανδρέας Λιάκος.

Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Βραβεύουν  τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Mondelez Hellas τιμήθηκε με τέσσερα βραβεία, τρία για προϊόντα της και ένα για τη συνολική παρουσία της στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η σοκολάτα Lacta έλαβε δύο βραβεία GOLD για τις καμπάνιες “Make the Move” και “Love like there is no tomorrow”, και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη έλαβε το βραβείο SILVER για την καμπάνια “Always by your side”. Επίσης, η Mondelez διακρίθηκε ως CLIENT OF THE YEAR, ένα βραβείο που αποδόθηκε για πρώτη φορά.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, τα βραβεία της Mondelez Hellas παρέλαβε η Διευθύντρια Marketing Σοκολάτας κ. Αθηνά Ποπώφ.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+