Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mondelez: Νέα τηλεοπτική δημιουργία για την Υγείας Παυλίδη

Mondelez: Νέα τηλεοπτική δημιουργία για την Υγείας Παυλίδη

Με βασικό μήνυμα το «Κάποια πράγματα είναι τέλεια ακριβώς έτσι όπως είναι», η Υγείας Παυλίδη αναδεικνύει τη μακρά παρουσία της, την αναλλοίωτη γεύση και τη διαχρονική συσκευασία της, μέσα από μία νέα τηλεοπτική ιστορία άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική παράδοση. Με τίτλο «Το Όνομα», η νέα τηλεοπτική δημιουργία της Υγείας Παυλίδη συγκινεί με τον τρόπο που αγγίζει την οικογένεια και τους δεσμούς που την περιβάλλουν, και έρχεται ως συνέχεια του μηνύματος που εκφράζει τη δύναμη της σχέσης με τους καταναλωτές,  «Από Πάντα Δίπλα Σου».

Για πάνω από 155 χρόνια, η Υγείας Παυλίδη, είναι η σοκολάτα που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, με την ίδια συνταγή και συσκευασία από την πρώτη ημέρα παρουσίας της. Η Νο.1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα μας στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας.

Όπως η παράδοσή μας, έτσι και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αποτελεί κομμάτι της Ελλάδας με αξίες βαθιά ριζωμένες στην ιστορία της.

Η νέα τηλεοπτική δημιουργία της Υγείας Παυλίδης είναι διαθέσιμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Youtube, Facebook και Instagram.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin