Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mondelez: Μήνας εθελοντισμού…από καρδιάς

Mondelez: Μήνας εθελοντισμού…από καρδιάς

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μήνα εθελοντισμού της Mondelez σε όλον τον κόσμο, 130 εργαζόμενοι της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις συμπληρώνοντας έτσι περισσότερες από 550 ώρες εθελοντικής εργασίας.
Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της Mondelez προσέφεραν ενημέρωση σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή σε ομάδες παιδιών ηλικίας 4- 15 ετών των Παιδικών Χωριών SOS στην Βάρη και στο Πλαγιάρι καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας μέσω εκπαιδευτικών, ομαδικών παιχνιδιών που ανέπτυξε το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και εξειδικευμένοι διατροφολόγοι του ΣΕΒ- ΙΒΕΠΕ, ενώ η εταιρία Άρωμα-Φρέσκα Μυρωδικά προσέφερε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ένα αρωματικό φυτό για να ξεκινήσουν το δικό τους κήπο.
Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοι ασχολήθηκαν με την οργάνωση και τη διευκόλυνση διαφόρων εργασιών λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS και των Παιδικών Χωριών SOS, τακτοποιώντας και οργανώνοντας διάφορους χώρους όπως το φαρμακείο, τη βιβλιοθήκη, την ιματιοθήκη, προετοιμάζοντας snacks και συσκευάζοντας δώρα. Ταυτόχρονα, διάφορα προϊόντα της εταιρίας προσφέρθηκαν σε όλους τους οργανισμούς.
Όλες οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Από καρδιάς» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με δράσεις που έχουν ως στόχο την ενίσχυση και ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin