Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / MISKO: Γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό

MISKO: Γιορτάζει τα 90 της χρόνια με έναν μεγάλο Επετειακό Διαγωνισμό

Η MISKO κλείνει φέτος τα 90 της χρόνια και το γιορτάζει, διοργανώνοντας μεγάλο επετειακό διαγωνισμό “90 Χρόνια MISKO”.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και προσκαλεί όλους τους φίλους της MISKO να γιορτάσουν μαζί της και να διεκδικήσουν μέσω κληρώσεων και μέσω συλλογής πόντων, πολλά και πλούσια δώρα, ώστε να ανανεώσουν το σπίτι και την κουζίνα τους.

Στις ειδικές συσκευασίες με την ένδειξη Μεγάλος Διαγωνισμός, οι καταναλωτές θα βρουν  εορταστικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει έναν μοναδικό 10ψήφιο κωδικό. Απλά συμπληρώνουν τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στο microsite του διαγωνισμού http://www.misko.gr/diagonismos90/ ή εναλλακτικά στέλνουν sms, συμμετέχοντας αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα στη στιγμή.

Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 2.500 ευρώ από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ 50 επιπλέον τυχεροί αποκτούν από μία κουζινομηχανή. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συλλέγουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν κερδίζοντας χρήσιμα μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες με σύστημα στραγγίσματος και κεραμικές γάστρες.

Ωστόσο το εορταστικό φυλλάδιο κρύβει και άλλες εκπλήξεις. 8 φίλοι της MISKO, food bloggers και άνθρωποι των media, εμπνέονται από τα 90 χρόνια του αγαπημένου τους ζυμαρικού και ανασύρουν γευστικές MISKO αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων, ενώ δημιουργούν και μοιράζονται την δική τους πρωτότυπη MISKO συνταγή.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter