Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Mars: Αναδείχθηκε 2η στον θεσμό Best Multinational Workplace στην Ευρώπη

Mars: Αναδείχθηκε 2η στον θεσμό Best Multinational Workplace στην Ευρώπη

Η Mars κατέκτησε την 2η θέση στον θεσμό Best Multinational Workplace στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της τελετής Great Place To Work® 2018 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Ιουνίου, παρουσία στελεχών της εταιρείας τόσο από τα κεντρικά, όσο και από το τοπικό γραφείο.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά χρονιά που η Mars λαμβάνει διάκριση στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού, ως επιβράβευση της δέσμευσης της εταιρείας απέναντι στους εργαζόμενους της και της αφοσίωσης, του πάθους και της δημιουργικότητας που φέρνουν καθημερινά οι άνθρωποι της Mars στον χώρο εργασίας τους.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Mars, η απόδοση της εταιρείας είναι άρρηκτα δεμένη με την ικανοποίηση που νιώθουν οι εργαζόμενοι και ως αποτέλεσμα αυτού εστιάζει στη δημιουργία ενός σωστού εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται και όποια θέση κι αν κατέχουν.

Ο Michael Ryan, Regional President Multisales Europe & South Africa δήλωσε: «Αυτή η διάκριση μας για 3η συνεχή χρονιά αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως η Mars και μια επιβεβαίωση του πώς εφαρμόζουμε τις αρχές και τις αξίες μας στην καθημερινότητά μας. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό το βραβείο γιατί δείχνει πώς αισθανόμαστε όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Mars κάνοντας τη διαφορά κάθε μέρα και ότι οι άνθρωποι μας είναι η ουσία της επιχειρηματικής μας δράσης».

Από την πλευρά του o Shaid Shah, Mars Wrigley Confectionery Regional President για Europe, Russia, CIS & Turkey, τόνισε: «Πιστεύω απόλυτα στην αξία της ανάπτυξης ταλέντων και αισθάνομαι υπερήφανος όταν βλέπω ότι η δέσμευσή μας στους Συνεργάτες μας αναδεικνύεται μέσα από μια τόσο σημαντική διάκριση. Άλλωστε οι δεσμεύσεις που έχουμε λάβει δεν αφορούν μόνο τους Συνεργάτες μας, αλλά το σύνολο των κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε σε όλη την Ευρώπη, με στόχο να παραμείνουμε great place to work και για τα επόμενα χρόνια».

Πέρα από τον ευρωπαϊκό θεσμό, η Mars διακρίνεται και στο πλαίσιο του αντίστοιχου ελληνικού θεσμού για 7 χρονιές, ως αποτέλεσμα της λειτουργίας της στη βάση των αρχών της Ποιότητας, Υπευθυνότητας, Αμοιβαιότητας, Αποτελεσματικότητας και Ελευθερίας, οι οποίες γίνονται πράξη στην καθημερινότητα των εργαζομένων.

Η στρατηγική της Mars άλλωστε στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού διακρίνεται από μια ιδιαιτερότητα, καθώς εστιάζει όχι μόνο στο να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων, αλλά και στο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι αισθάνονται καλά, περνάνε καλά και έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Η εταιρεία παραμένει ανεξάρτητη και οικογενειακή και οι εργαζόμενοι έχουν μια δυνατή, μοναδική και ουσιαστική εταιρική κουλτούρα και θεωρούνται ως ‘Συνεργάτες’. Παράλληλα, οι χώροι εργασίας είναι ανοιχτοί και προωθούν τη συνεργασία, οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμα και να φέρουν στη δουλειά το κατοικίδιό τους και να βιώσουν τα οφέλη αυτής της εμπειρίας, όπως η μείωση του εργασιακού άγχους. Η Mars δημιουργεί επίσης προγράμματα ευέλικτης εργασίας και τηλεργασίας, με στόχο τη διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή. Τέλος, η εταιρεία έχει δεσμευτεί στην κατεύθυνση της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για ανθρώπους και κατοικίδια.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter