Ειδήσεις
Home / Retail / Market In: Διαψεύδει συμφωνία για τους εργαζόμενους της Καρυπίδης

Market In: Διαψεύδει συμφωνία για τους εργαζόμενους της Καρυπίδης

Η εταιρεία ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ με ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά ως ψευδές, παραπλανητικό και ανυπόστατο οποιοδήποτε δημοσίευμα αναφέρεται σε δήθεν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις περί… «διαδοχής» της εταιρείας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕ από την εταιρεία.

Επίσης, η εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη οποιασδήποτε σχετικής συμφωνίας της εταιρείας με την εταιρεία ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕ.

Όπως αναφέρει: «με αφορμή τα παραπάνω ψευδή και παραπλανητικά δημοσιεύματα, η εταιρεία μας έχει στοχοποιηθεί και δέχεται άδικα καθημερινά ανελέητο πόλεμο επιθέσεων, δολιοφθορών, απειλών, εκβιασμών και συκοφαντικής λασπολογίας.

Καταγγέλλουμε λοιπόν με αγανάκτηση τη μεθοδευμένη προσπάθεια δημιουργίας απατηλών εντυπώσεων και δήθεν τετελεσμένων καταστάσεων και απροκάλυπτου επηρεασμού της Δικαιοσύνης, από όπου και αν προέρχονται, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση της εταιρείας μας και των 3.000 εργαζομένων της.

Η εταιρεία μας τιμά και σέβεται την Ελληνική Δικαιοσύνη , η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει και να αποφανθεί τελεσίδικα περί όλων των θεμάτων που εκκρεμούν ενώπιον της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι εχθές υπήρξε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπ. Εργασίας Α. Νεφελούδη με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συζητήθηκε το θέμα των πρώην εργαζομένων της Καρυπίδης και στη σχετική ανακοίνωση υπήρξε αναφορά στις εν λόγω προσωρινές δικαστικές αποφάσεις.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+