Ειδήσεις
Home / Retail / Market IN: Νέο κατάστημα στα Γιαννιτσά

Market IN: Νέο κατάστημα στα Γιαννιτσά

Η αλυσίδα supermarket Market IN εγκαινίασε την Δευτέρα 3/9 το νέο της κατάστημα στην πόλη των Γιαννιτσών στην οδό Καραΐτση 2.

Αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην πόλη των Γιαννιτσών. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα, του οποίου οι χώροι πώλησης αγγίζουν τα 800 τ.μ. άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο σε όλα τα επίπεδα. Στα εγκαίνια του καταστήματος παρευρέθησαν τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν με κάθε τους αγορά δωροεπιταγές αλλά και συμμετοχή σε παιχνίδι με κληρώσεις πλούσιων δώρων που παρουσίασε στο κατάστημα ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος. Μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα η εταιρία Market IN θα εγκαινιάσει και το δεύτερο σημείο πώλησης στη πόλη των Γιαννιτσών στην οδό Παπαδοπούλου και Πλαστήρα.

Με τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος στα Γιαννιτσά, η Ελληνική αλυσίδαMarket IN, συνεπής στο όραμά της, συνεχίζει να μεγαλώνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, επενδύοντας σταθερά στην εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους της.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin