Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μάρκα της Χρονιάς 2020 στα Vegan Awards η Veganact της εταιρείας Nikolopoulou   

Μάρκα της Χρονιάς 2020 στα Vegan Awards η Veganact της εταιρείας Nikolopoulou   

Το brand Veganact της εταιρείας Nikolopoulou απέσπασε την κορυφαία διάκριση του διαγωνισμού και ανακηρύχθηκε Vegan Food & Beverage Brand of the Year 2020!

Παράλληλα, στην κατηγορία των Εναλλακτικών Προϊόντων Κρέατος, η Veganact τιμήθηκε με χρυσά βραβεία για τα παρακάτω προϊόντα της:

  • Genius μπιφτέκι meat – free
  • Genius nuggets chicken -free
  • Genius kebab meat – free

Επίσης, με ασημένια βραβεία διακρίθηκαν τα:

  • Genius Cordon Bleu meat – free
  • Genius κεφτεδάκια meat – free

Στην κατηγορία των Καλύτερων Κατεψυγμένων Γευμάτων ασημένιο βραβείο απέσπασε το Veganact  Σνίτσελ Λαχανικών με κουκουνάρι και σταφίδα και μπρούτζινο, οι Veganact Τυροκροκέτες με φυτικά τυριά.

Όπως δήλωσε η  Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ελένη Νικολοπούλου, «Πρόκειται για μια αναγνώριση που μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει υπερηφάνεια για το γεγονός ότι συμβάλλουμε στο να ανοίξει ο δρόμος για εναλλακτικές επιλογές τροφίμων, που ωφελούν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον».  

Η Κριτική Επιτροπή των Vegan Awards απαρτίστηκε από 40 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, του χώρου της φυτοφαγίας και των τροφίμων, καθώς και του Τύπου, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε στις 14 Δεκεμβρίου διαδικτυακά, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.

 

Ποια είναι η  Veganact  

Το brand Veganact  ιδρύθηκε το 2016, παρουσιάζοντας τα πρώτα πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά. Το 2019, η γνώση και η αγάπη για τη φυτοφαγία, καθώς και η εμπειρία στην ανασύνθεση αγροτικών προϊόντων, οδήγησαν την εταιρεία Nikolopoulou να δημιουργήσει την καινοτόμο σειρά προϊόντων φυτικού εναλλακτικού κρέατος Genius by Veganact, σε συνεργασία με κέντρα ερευνών και πανεπιστημιακούς φορείς. Είναι η πρώτη σειρά αυτού του είδους που παράγεται στην Ελλάδα και περιλαμβάνει θρεπτικά προϊόντα, ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνη και με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα.  Τα προϊόντα Veganact έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού εγχώρια με την παρουσία τους στα supermarkets αλλά ήδη ταξιδέυουν και σε όλον τον κόσμο σε αγορές του εξωτερικού, όπως της Αιγύπτου, της Ισπανίας και της Αμερικής.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin