Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ: Παράδοση και ποιότητα από το 1963

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ: Παράδοση και ποιότητα από το 1963

Η ιστορία των προϊόντων «μακεδονική γη» ξεκινάει από το 1963 από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, έναν τόπο με ιδιαίτερη ιστορία, παραδόσεις και φημισμένο για τα εξαιρετικά προϊόντα του. Σε αυτόν τον τόπο έζησαν και ζουν άνθρωποι με ιδέες, όραμα και μεράκι για δημιουργία. Στόχος τους είναι να προσφέρουν στους καταναλωτές όχι μόνο προϊόντα αλλά μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία εμπλουτίζοντάς έτσι την καθημερινή τους διατροφή.

Τα προϊόντα «μακεδονική γη» αποτελούνται από μια μεγάλη γκάμα μεταποιημένων λαχανικών σε άλμη, φτιαγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και τη συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή. Η σειρά προϊόντων αποτελείται από πράσινο μακεδονικό πιπεράκι, ψητή πιπεριά, αγγουράκι, πίκλες, λιαστή τομάτα, κάπαρη, κερασοπίπερο γεμιστό με κρέμα τυριών καθώς και μια νέα σειρά με πάστες στην οποία περιλαμβάνονται πάστα ψητής μελιτζάνας, πάστα ψητής πιπεριάς με φέτα και πάστα ψητής πιπεριάς με σκόρδο.

Η εφαρμογή των σύγχρονων τρόπων επεξεργασίας, η πολύχρονη εμπειρία, η αυθεντικότητα των παραδοσιακών συνταγών και η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών έχουν σαν αποτέλεσμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και πλούσιας γεύσης. Κάθε προϊόν έχει μεταποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin