Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Magistro: Η νέα σειρά πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής της Optima Pastry

Magistro: Η νέα σειρά πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής της Optima Pastry

H MAGISTRO είναι η νέα πρόταση της Optima Pastry στην αγορά της ζαχαροπλαστικής. Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, πρόκειται για μια μάρκα που περιλαμβάνει ευρεία γκάμα πρώτων υλών, με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Όλα τα προϊόντα MAGISTRO παράγονται σε εγκαταστάσεις που επενδύουν συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και συστήματα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, για όλα τα στάδια παραγωγής, συσκευασίας και διάθεσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα πρώτα προϊόντα της σειράς, που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, είναι σοκολάτες, κρέμες και μπισκότα:

MAGISTRO Σοκολάτες κουβερτούρες σταγόνες, σε 4 τύπους: Μαύρη κουβερτούρα 58%, Μαύρη κουβερτούρα 53%, Γάλακτος κουβερτούρα 37% και Λευκή σοκολάτα 34%.

MAGISTRO Κρέμες, σε 4 διαφορετικές γεύσεις: Κακάο Bitter με φουντούκι, Gianduja, λευκή και κρέμα φουντουκιού Nute.

MAGISTRO Μπισκότα για διακόσμηση, παγωτό και κάθε άλλη ζαχαροπλαστική χρήση, σε 6 τύπους: Μαύρο μπισκότο κακάο-βανίλια, σπασμένο μαύρο μπισκότο κακάο-βανίλια, σπασμένο μπισκότο, φλοιός μαύρου μπισκότου, σπασμένο μαύρο μπισκότο, πούδρα μαύρου μπισκότου.