Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Λουμίδης Παπαγάλος Μονοποικιλιακός – 100% Arabica

Λουμίδης Παπαγάλος Μονοποικιλιακός – 100% Arabica

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε από την αρχή την εμπειρία του αυθεντικού ελληνικού καφέ, μέσα από μια μοναδική γευστική πρόταση: τον Λουμίδη Παπαγάλο Μονοποικιλιακό – 100% Arabica.

O αγαπημένος ελληνικός καφές καινοτομεί για ακόμη μια φορά και ταξιδεύει τους απαιτητικούς λάτρεις του καφέ σε νέα γευστικά μονοπάτια, με άρωμα… Βραζιλίας! Ο καφές Yellow Bourbon της ποικιλίας Arabica καλλιεργείται σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων και έχει πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, χάρη στη φροντίδα της φύσης αλλά και τη μοναδική γευστική ταυτότητα της φάρμας που καλλιεργείται. Χάρη στη φυσική επεξεργασία «honey process», κατά την οποία αφαιρείται η φλούδα από τον καρπό και ο κόκκος στεγνώνει κάτω από τον τροπικό ήλιο, μαζί με τα ιδιαίτερα αρώματα που αναδύονται από σοκολάτα γάλακτος, καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και άνθη πορτοκαλιού προσφέρουν στον καφέ ήπιο σώμα και μια ξεχωριστή ισορροπημένη γεύση.

Μέσα από αυτή τη νέα πρόταση, ο Λουμίδης Παπαγάλος επιχειρεί να μυήσει τους φίλους του ελληνικού καφέ σε ένα μοναδικό είδος, συστήνοντάς τον Λουμίδη Παπαγάλο Μονοποικιλιακό – 100% Arabica για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του: την προέλευσή του, τον τρόπο παρασκευής του, το άρωμα και τη γεύση του.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin