Ειδήσεις
Home / Retail / Lidl: Δύο νέες διακρίσεις στα HR Awards 2017

Lidl: Δύο νέες διακρίσεις στα HR Awards 2017

Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Eλλάς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στα HR Awards 2017, τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού:

1. Learning & Development Excellence in Leadership Development Η Υγεία Μας Είναι Σημαντική, Εμείς το Ξέρουμε: Εκπαιδεύσεις Στελεχών σε Αντιμετώπιση Ακραίων Καταστάσεων και Πρώτες Βοήθειες BRONZE
2. Talent & Performance Management Best Employee Engagement Strategy Lidl League BRONZE

Από την Lidl αναφέρεται:

«Όσο μεγαλώνει το πλήθος των εργαζομένων μιας επιχείρησης και η γεωγραφική της εξάπλωση, αυξάνουν οι πιθανότητες εμφάνισης έκτακτων θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε επίπεδο υγείας ή ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε μια βασική εκπαίδευση στη διαχείριση ακραίων καταστάσεων, για να μπορούν να προβούν σε άμεσες κινήσεις όπου χρειάζεται και να στηρίξουν μακροπρόθεσμα τις ομάδες τους.

Tα τελευταία χρόνια, αναπτύσσουμε στη Lidl Hellas μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαι Υγιής, Εργάζομαι Ασφαλής», για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων μας και την ενίσχυση της δέσμευσης, που περιλαμβάνουν και αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι λοιπόν οργανώσαμε το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Lidl League 2017 φυσικά με τη συμμετοχή των εργαζόμενων μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέρχονται από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η οικογένεια της Lidl Hellas είναι σημαντική για εμάς, θέτουμε τους συνεργάτες μας σε προτεραιότητα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντάς τους καθημερινά ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+